De ideale reisverzekering als je voor (vrijwilligers)werk, stage of als Au Pair naar het buitenland gaat

Een doorlopende reisverzekering geeft vaak geen dekking als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. De Globetrotter Verzekering biedt een unieke en voordelige oplossing waarbij je kunt werken en alle medisch noodzakelijke kosten in het buitenland kunt meeverzekeren. Bereken je premie in drie simpele stappen en sluit eenvoudig online af.

Geldigheid

De verzekering is voor minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden af te sluiten. Bij het afsluiten kun je kiezen voor Europa- of Werelddekking. Besluit je tussentijds langer te blijven, verleng dan heel eenvoudig online je verzekering. Kom je eerder terug dan verwacht? Als je geen schade hebt gemeld, krijg je een deel van je betaalde premie teruggestort.

 

Persoonlijke Reisassistent

Met deze gratis service ga je nooit alleen op reis. De Personal Assistant van Allianz Global Assistance helpt je antwoord te vinden op alledaagse reisvragen.

Persoonlijke Reisassistent
Vertel me meer

Medische kosten volledig meeverzekeren

Als je gaat werken of stage lopen in het buitenland, moet je in veel gevallen je zorgverzekering in Nederland opzeggen. Daarom kun je bij de Globetrotter Verzekering een volledige medische kostendekking afsluiten. Zorg wel dat je altijd advies opvraagt bij je zorgverzekeraar en/of de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

 

Medische kosten aanvullend meeverzekeren

Deze dekking adviseren wij je af te sluiten als je de zorgverzekering in Nederland aanhoudt. Je bent dan gedekt voor medische kosten die je zorgverzekeraar niet vergoedt. Belangrijk hierbij is dat je toestemming vraagt aan je zorgverzekeraar of je de basisverzekering mag aanhouden. Moet je toch de basisverzekering opzeggen? Sluit dan de dekking 'Medische kosten volledig' af.

 

Bagagedekking

Bij de Globetrotter Verzekering kun je kiezen of je bagage wilt meeverzekeren en voor welk bedrag je verzekerd wilt zijn. Bij de Bagage Comfort dekking ben je tot € 3.500 gedekt. De Premium variant geeft je een dekking tot € 5.000. Neem je weinig waardevolle spullen mee, kies dan voor de Budget dekking tot € 1.500.

 

SMS Assistant

Een unieke gratis service om snel per SMS informatie te ontvangen over dreiging op je bestemming. Handig als het openbaar vervoer staakt en noodzakelijk bij natuurrampen of demonstraties.

SMS Assistant
Vertel me meer

Wintersport en bijzondere sporten

Bij de Globetrotter Verzekering zijn reguliere sporten zoals recreatief duiken, langlaufen, schaatsen, surfen, waterskiën, jet-skiën, paardrijden en raften standaard verzekerd. Ga je rondreizen en ben je van plan risicovolle sporten te beoefenen zoals bungeejumpen, skiën, snowboarden, kitesurfen of parachute springen? Sluit dan de dekking 'Wintersport en bijzondere sporten' af om goed verzekerd te zijn.

 

Tussentijds of eerder naar huis

Als je door omstandigheden terug moet naar Nederland, dan ben je daarvoor verzekerd met de Globetrotter Verzekering. Allianz Global Assistance regelt dan een vliegticket voor je. En als je langer dan een maand voor de einddatum van je trip zit, dan regelen we ook kosteloos een ticket terug naar je bestemming.

 

Kid Assistant

Allianz Global Assistance biedt een polsbandje met unieke ID-code voor je kind(eren), de zogeheten Kid Assistant. Uit het oog verloren kinderen kunnen hiermee Assistant snel worden teruggevonden.

Kid Assistant
Vertel me meer

Aansprakelijkheid

Als je betaald werk of een stage gaat doen in het buitenland, moet je werkgever een aansprakelijkheids- verzekering voor je afsluiten. Wil je buiten je werk ook goed verzekerd zijn, kies dan voor onze dekking 'Aansprakelijkheid'. Deze dekking geldt dus niet als je betaalde werkzaamheden uitvoert, maar wel als je vrijwilligerswerk doet. Kies je voor deze dekking, dan ben je dus ook tijdens vrijwilligerswerk gedekt voor aansprakelijkheid.

 

Schade melden

Als je direct alle 'bewijsstukken' meestuurt, zoals bonnetjes, de politie-aangifte, het aankoopbewijs, etc., dan handelt Allianz Global Assistance je online schade-aangifte sneller af. Zo weet je waar je aan toe bent en hoef je niet langer dan noodzakelijk te wachten op de eventuele vergoeding.

Geld Service

Creditcard of pinpas kwijt? Wij stellen contant geld beschikbaar bij één van de 400.000 kantoren van Western Union. Deze unieke service is onderdeel van de dekking Bagage.

Geld Service
Hoe werkt de Geld Service?

Premie en premierestitutie

Met de online premieberekening kies je de dekkingen die op jouw situatie van toepassing zijn en zie je per dekking wat je kwijt bent. Betalen doe je via iDeal of via een eenmalige automatische incasso. Kom je eerder terug? Als je geen schade hebt gemeld, dan krijg je een deel van je betaalde premie teruggestort.

Jongerenkorting tot 10%

Ben je op de ingangsdatum van de verzekering jonger dan 27 jaar, dan krijg je een korting van 10% op de gehele premie van de Globetrotter Verzekering.

Vrienden of partner direct meeverzekeren

Ga je met vrienden, collega's of je partner naar het buitenland, dan kun je hen direct meeverzekeren. Je sluit de verzekering eenmalig af, staat samen op een polis en betaalt maar één keer poliskosten. Je kunt voor maximaal 9 personen de verzekering afsluiten.

 

(Vrijwilligers)werk of stage

De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance is speciaal ontwikkeld voor globetrotters die gaan werken of stage lopen in het buitenland.

 

Risicovol werk

De Globetrotter Verzekering is de ideale verzekering als je gaat werken in het buitenland. Je bent dan uitstekend gedekt als je regulier werk gaat doen. Hierbij kun je denken aan kantoorwerk of een baan in de horeca. Ga je meer risicovol werk doen, dan is Allianz Global Assistance de enige verzekeraar bij wie je terecht kunt. Je kunt deze dekking alleen telefonisch afsluiten. Neem in dat geval contact op met Allianz Global Assistance via 020 - 592 9890.

 

Mondial Assistance heet voortaan Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is vanaf 10 december 2012 de nieuwe naam voor Mondial Assistance. Een andere naam, een nieuw logo, maar de reisverzekeringen, pechhulp en dienstverlening blijven zoals je gewend bent. Met dezelfde kwaliteit en service. Allianz Global Assistance staat altijd en overal klaar om je te helpen, of het nu gaat om meer informatie of een noodsituatie.

 

De Globetrotter Verzekering in het kort:

  • Betaal nooit teveel: bepaal zelf je dekking.
  • Zonder zorgverzekering gedekt voor medische kosten.
  • Ook op je vrijwilligerswerk en stage ben je goed verzekerd.
  • Bij verlies van creditcard of pinpas kun je een voorschot ophalen bij een wisselkantoor in de buurt.