Wat is SMS, Luggage, Life en Kid Assistant?

Als je de Globetrotter Verzekering afsluit kun je met de Assistant Services met nog meer zekerheid genieten van het lange verblijf in het buitenland. Deze innovatieve diensten helpen de reiziger in nood. Precies op het moment dat het nodig is, nog tijdens de reis. Uiteraard bepaal je zelf of je de Assistant Services bij je verzekering wilt toevoegen of niet.

Hoe werkt het en wat zijn de kosten?

SMS Assistant - Gratis voor iedere verzekerde

Met SMS Assistant laat je op www.assistant-services.nl weten waar je op reis naartoe gaat. Als er zich in die periode in die regio problemen voordoen zoals een natuurramp of bijvoorbeeld politieke
instabiliteit, wordt de gebruiker hierover direct per sms (en e-mail) geïnformeerd. Vaak nog voor het op de radio of tv komt. Wel zo'n veilig gevoel.

Luggage Assistant - € 12,95 per persoon

Stickers en labels met unieke ID-codes kunnen aan koffers, portemonnees, etc. bevestigd worden. Wanneer iemand één van de eigendommen terugvindt, kan hij/zij het telefoonnummer dat op het label staat bellen. De vinder en eigenaar worden met elkaar in contact gebracht zodat de spullen weer bij de eigenaar terugkomen. Wanneer nodig wordt door ons een koerier ingeschakeld.

Kid Assistant - € 9,95 per persoon

Jonge kinderen dragen een polsbandje met telefoonnummer en speciale code. Wanneer een kind wegraakt van de ouders is het niet verloren. Wie het kindje opvangt, kan het telefoonnummer van het
bandje bellen en wordt zo in contact gebracht met de ouders of andere opgegeven contactpersonen. Indien noodzakelijk vergoeden we ook de (taxi)kosten om je met je kind te herenigen.

Life Assistant - € 9,95 per persoon

Op een sticker, bandje of label staat een telefoonnummer en speciale code. Wanneer de drager hiervan door bijvoorbeeld een ongeval niet aanspreekbaar is, kunnen het telefoonnummer en de unieke code gebruikt worden om medische gegevens voor hulpdiensten beschikbaar te maken. Ook worden familie en verzekeraars direct geïnformeerd.

Kijk voor meer informatie op https://www.allianz-assistance.nl/assistant-services