Backpackers verzekering

Omdat een backpackreis in veel opzichten afwijkt van een gewone vakantie is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten die daar rekening mee houdt.

Als backpacker ga je vaak langer dan een maand op reis. Een doorlopende reisverzekering biedt vaak geen dekking, omdat daar een maximale reisduur aan vast zit. Daarnaast mag je bijvoorbeeld geen bijbaantje bij een doorlopende reisverzekering hebben tijdens je reis.

De Globetrotter Verzekering is juist ontwikkeld voor backpackers die langer dan een maand gaan reizen en is de meest complete backpack verzekering die je maar kunt wensen.

Door de slimme services en dekking op maat, kun je met een gerust hart op reis gaan. Daarnaast is deze reisverzekering voor backpackers bijzonder gunstig geprijst en hebben jongeren tot 27 jaar recht op 10% korting.

De Globetrotter Verzekering

De Globetrotter Verzekering is een verzekering speciaal ontwikkeld voor reizigers die voor langere tijd naar het buitenland gaan. Wat maakt de globetrotter verzekering dan zo anders dan een normale doorlopende reisverzekering?

 

  • Unieke services; persoonlijke reisassistent, geld service en SMS-assistant
  • Medische kosten aanvullend of volledig te verzekeren (bij opzeggen van Nederlandse zorgverzekering)
  • Maximale reisduur 24 maanden
  • 10% jongerenkorting
  • Gemakkelijk reisduur online verlengen
  • Eerder thuis = premie terug (als je geen schade hebt gemeld)

 

Ontdek alles over de Globetrotter verzekering voor lange reizen hier.

 

Meer informatie over:
Backpacken
Globetrotter verzekering